FAQ'S

Onze wax melts bestaan uit 100% natuurlijke sojawax in de vorm van mini hartjes of snap bars die je vervolgens moet smelten in een brander. Deze wax melts geven een heerlijke geur af in de ruimte waarin je de brander gebruikt. In de woonkamer, slaapkamer, badkamer, inkomhal, wc, … dit is volledig jouw keus!

Onze wax melts mogen er dan wel heerlijk uitzien, deze zijn absoluut niet eetbaar! Houdt de wax melts dus buiten het bereik van kinderen.

Onze wax melts bestaan uit zakjes van 4 hartjes of snap bars van 5 stukken die je kan breken. Wij raden aan om 1-2 stukjes te smelten per gebruik. Leg de stukjes op een brander en steek een theelichtje aan (gebruikt nooit meer dan 4-uurs theelichtjes!). Van zodra de wax melts zijn gesmolten, geeft dit gemiddeld 8-10 uur geur af.

Door de warmte van het theelichtje smelten de wax melts en geven deze geur vrij. De rook die (soms) vrijkomt is de geurolie die zich verspreid. Geen reden tot paniek!

Wax melts kunnen niet gebruikt worden zonder brander. Heb je geen brander? Wij bieden deze hier aan!

Na 8-10 uur branden geeft de wax geen/weinig geur af. Dan is het tijd om de wax te vervangen. Zet een aangestoken theelicht in de brander, wacht 30 seconden en probeer de wax eruit te halen. Door de warmte zal de onderkant smelten en zal het gemakkelijk zijn om de wax eruit te halen. Veeg de restjes af met een tissue en leg er een nieuw stukje wax melt in.

Wij bieden verschillende producten aan in verschillende geuren. Klik op het product dat je wil aankopen en kies daarna de gewenste geur. Alle beschikbare geuren worden weergegeven, indien een geur niet in de lijst staat wil dit zeggen dat deze niet beschikbaar is.

Doordat alles handgemaakt wordt verzenden wij  de bestellingen 1 keer per week, elke woensdag. Na 1-2 dagen heb je de bestelling in huis.

Wij hebben momenteel nog geen fysieke verkooppunten. Bestellingen zijn enkel mogelijk online.

Wij staan altijd open voor samenwerkingen! Neem hiervoor contact op met support@designscents.be

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling! Ongeopende producten kunnen binnen de 14 dagen geretourneerd worden. Indien je een verkeerde bestelling geleverd hebt gekregen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via support@designscents.be. Als je niet tevreden bent met het product/geur na het openen van de verpakking, dan is helaas je garantie vervallen. Bij branders kan dit uiteraard wel.

Meer info over ons retourbeleid vind je hier.

Wij kunnen uiteraard kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Voor gepersonaliseerde bestellingen geldt wel een minimum afname van 10 stuks per product, dit kunnen zowel wax melts als verzorgingsproducten zijn.

Om dit in details te bespreken, stuur een mail naar support@designscents.be.

Wij bieden momenteel  overschrijvingen en PayPal betaalmogelijkheden aan.

Schuiven naar boven
NederlandsEnglishFrançais